Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje Gościnne "U Iwony"

Adres obiektu Bachledy 11a, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

Radek i Iwona
Dodano: 2017-01-05
Pobyt od: 2016-12-31 do 2017-01-05 IP: xx.255.54.158
 
 
 

Witam :) Pokoje gościnne u Iwony są godne polecenia, dobra lokalizacja, na tej samej ulicy znajduje się porządna restauracja gdzie można zjeść tanio obiad lub dobrą pizzę. Pokoje są zadbane i czyste, jest w nich bardzo ciepło. Ponadto w budynku znajduje się bardzo dobrze wyposażona kuchnia. Spacerkiem do centrum jest około 30 minut.


 
 

Stali Goście
Dodano: 2016-09-15
Pobyt od: 2016-09-13 do 2016-09-17 IP: xx.22.179.161
 
 
    

Kwatera super obsługa rewelacja bardzo mila gospodyni :) Dom zadbany i widać gołym okiem ze rozwija się min. wyremontowana kuchnia w stylu góralskim oraz nowe AGD :) Wyposażenie jest na wysokim poziomie ogólnie ciepło i przytulnie :) Polecam z czystym sumieniem :)


 
Wiktoria
Dodano: 2016-09-10
Pobyt od: 2016-08-30 do 2016-09-07 IP: xx.254.131.57
 
 
    

Naprawdę godne polecenia miejsce, pokoje są zadbane dobrze wyposażone z przepięknym widokiem. Do centrum można dojść spacerkiem, chociaż z przystanku obok co chwila kursują busy. Nie mogłabym nie wspomnieć o wlascicielach, którzy są naprawdę życzliwi i sympatyczni.


 
 

Emilka, Paulina, Przemek, Sylwek
Dodano: 2015-05-04
Pobyt od: 2015-05-01 do 2015-05-03
 
 
    

Wczoraj pożegnaliśmy Zakopane, spędziliśmy u Pani Iwony dwie doby i jesteśmy bardzo zadowoleni :) Pokoje bardzo zadbane, przytulna kuchnia z wyposażeniem, łazienki również niczego sobie :) Bardzo dobra lokalizacja (polecamy karczmę nieopodal obiektu) Mam nadzieję, że za rok znów odwiedzimy to miejsce! :)


Opinie 1-4 z 4

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie