Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje Gościnne "U Iwony"

Adres obiektu Bachledy 11a, 34-500 Zakopane
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-3 z 3

 
 

Stali Goście
Dodano: 2016-09-15
Pobyt od: 2016-09-13 do 2016-09-17 IP: xx.22.179.161
 
 
    

Kwatera super obsługa rewelacja bardzo mila gospodyni :) Dom zadbany i widać gołym okiem ze rozwija się min. wyremontowana kuchnia w stylu góralskim oraz nowe AGD :) Wyposażenie jest na wysokim poziomie ogólnie ciepło i przytulnie :) Polecam z czystym sumieniem :)


 
 

Bartek i Kasia
Dodano: 2015-09-17
Pobyt od: 2015-09-13 do 2015-09-15
 
 
   

Byliśmy u Pani Iwony 2 dni. Czysto, tanio, przyjemnie. Na pewno tam wrócimy. Gorąco polecamy:)


 
 

Emilka, Paulina, Przemek, Sylwek
Dodano: 2015-05-04
Pobyt od: 2015-05-01 do 2015-05-03
 
 
    

Wczoraj pożegnaliśmy Zakopane, spędziliśmy u Pani Iwony dwie doby i jesteśmy bardzo zadowoleni :) Pokoje bardzo zadbane, przytulna kuchnia z wyposażeniem, łazienki również niczego sobie :) Bardzo dobra lokalizacja (polecamy karczmę nieopodal obiektu) Mam nadzieję, że za rok znów odwiedzimy to miejsce! :)


Opinie 1-3 z 3

 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie